malerskole

KONGELIG MALERSKOLE

KOM I KONGELIG MALERSKOLE OG MAL DIN EGEN BLÅ MEGA TERMOKRUS eller BLÅ MEGA Tallerken HOS Hans Iversen & Søn

Der vil der være mulighed for at prøve en sjov og udfordrende aktivitet når Hans Iversen & Søn får besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, som giver undervisning i porcelænsmalingens svære kunst.

25. April Kl. 17.30 males Termokrus og kl. 19.00 males tallerken vil der således være en helt unik mulighed for at komme i malerskole, og male sin helt egen personlige Blå Mega Riflet Termokrus på det rå porcelæn med pensel, og den klassiske koboltblå porcelænsmaling.

Du vil få gode råd og vejledning af en Royal Copenhagen maler, og opleve håndværket bag tilblivelsen af Royal Copenhagens mest populære håndmalede stel.

Ca. 3 uger efter aktiviteten vil termokrus eller tallerkenen vil være klar til afhentning i butikken, når den har været forbi porcelænsfabrikken til glasering og brænding.

Det koster 650 kr. at deltage i malerskolen d. 25. April. Kl. 17.30 Termokrus eller kl. 19.00 Tallerken hos Hans Iversen & Søn. Prisen dækker undervisning i at male én Blå Mega Riflet Termokrus eller Tallerken.

Tilmelding sker på www.hansiversen.dk og først til mølle princip og tilmelding er bindende, og yderligere information om aktiviteten fås på tlf. 74 72 16 54.