Nyheder

  • Regina – - Drømmer du om en klassisk glasserie, så er et Regina glas i klart glas fra Holmegaard et godt valg. Designer Anja Kjær skabte den enestående Regina-glasserie til det danske regentpars sølvbryllup i 1992, hvor glassene blev produceret af Holmegaard som en gave fra Københavns Borgerrepræsentation. De eksklusive glas i serien er mundblæste, hvorfor hvert enkelt […]
  • Påskeæg - Sommerfugle, blomster og fugle. Dekoreret i delikate farver på helt hvidt porcelæn. Royal Copenhagens påskekollektion byder de første tegn på forår velkommen. Det første påskeæg med blomstermotiv blev oprindeligt inspireret af det eftertragtede Flora Danica stel.
  • Postmand Einar -  er designet af Kay Bojesen, der første gang tegnede den søde postmandsfigur i 1940, erne. Postmand Einar blev produceret i forbindelse med Københavns 800-års jubilæum, og figuren er udformet i malet bøgetræ med autentiske detaljer som postkasketten og ikke mindst posttasken med et lille ”brev” indeni. Postmand Einar måler 20 cm i højden, og han […]
  • Kunst industrien - Der fås både lys og servietter, i forskellige størrelser, som passer rigtig godt til Royal Copenhagen stel.
  • Frederik Bagger - Der er kommet vaser og fyrfadsstage/skål, som nyhed fra Frederik Bagger. Det smartet ved vaserne er, man kan købe et låg til dem, så har man en opbevaringskrukke.